Akciós PCW Max alapcsomag ajándékkal

11990 Ft

Ezt választom

Evolveo Detective WIP 2M SMART PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

Trust Fayzo PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

Trust YBAR+ PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

Trust Nika Compact PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

White Shark Apache-2 gamer készlet, Lamax Dots2 Touch PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

White Shark Viking+TWS99 PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

White Shark Viking+TWS538 PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

LAMAX N4 PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

Asus Marshmallow egér + Diablo IV egéralátét PCW Max Prémium Csomag

16990 Ft

Ezt választom

Veger mini powerbank PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

Veger Apple Watch powerbank PCW Max Prémium csomag

16990 Ft

Ezt választom

Evolveo Grafico T12 PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Urban Solar Powerbank PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Trust Quadrox PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Trust Buzz PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

White Shark Comache-3 PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

White Shark Viking+HyperBeat PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

iFixit Manta PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

LAMAX Storm1 PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Asus ROG táska + Diablo IV egéralátét PCW Max Ultimate Csomag

19990 Ft

Ezt választom

Asus ROG oldaltáska + Diablo IV egéralátét PCW Max Ultimate Csomag

19990 Ft

Ezt választom

Veger Wireless powerbank duo PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Veger tripla mobiltöltő PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Mercusys Wi-Fi 6 PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Mercusys 4G LTE router PCW Max Ultimate csomag

19990 Ft

Ezt választom

Veger mobiltöltő-állomás PCW Max VIP csomag

24990 Ft

Ezt választom

Veger notebook+mobil powerbank PCW Max VIP csomag

24990 Ft

Ezt választom
A képek csak illusztrációk.

Regisztrált ingyenes PCW fiók megléte feltétel a szolgáltatások igénybevételéhez. Az ehhez tartozó élő e-mail címet az előfizetés során meg kell adni, illetve ennek hiányában gyorsan és egyszerűen készíthető ingyenes PCW fiók.

Ha karácsonyig szeretnéd megkapni az ajándékot, az előfizetési díjat november 30-ig fizesd be. A kiválasztott terméket futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre az előfizetési díj jóváírása után. Ajánlatunk folyamatosan bővül, a készlet erejéig, de legkésőbb 2024. január 31-ig tart. Az akcióval kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkaidőben a +36 70 542 2303-as telefonszámon vagy az elofizetes@project029.com e-mail-címen.

Az előfizetői akció a készlet erejéig érvényes. A feltüntetett árak javasolt kiskereskedelmi árak. Az év végi előfizetési akció más akcióval nem vonható össze. A csomagokban foglalt ajándékra való tekintettel az előfizető tudomásul veszi, hogy visszatérítésre nem tarthat igényt. Tört havi vagy éves díjat visszautalni nem áll módunkban. A termék- és dobozképek csak illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű, a változás, változtatás jogát fenntartjuk. Minden jog fenntartva!

Légy Te is tagja
a PCW közösségnek!

A PCW nyomtatott magazin online térbe költözésével a megjelenő tartalmak mennyisége nem csökken, de a szerkesztőség egyes szakmai anyagai csak a PCW Max csomag előfizetői számára lesznek elérhetők. Ezeket a tartalmakat az előfizetők folyamatos bevonásával, az igényeiket és visszajelzéseiket figyelembe véve állítjuk össze.

A PCW Max csomagban olyan extra tartalmakat biztosítunk, amiket az évek során olvasóink megszokhattak: havonta frissülő vírusirtó kódot, teljes verziós felhasználói szoftvereket, sőt, a PCW magazin speciális, havonta megjelenő, digitális kiadványa is elérhető lesz minden előfizetett hónapban.

PCW Max csomag

1240 Ft-tól

havonta, éves előfizetés esetén Ezt választom
  • Reklámmentesség a PCW-n és kiadónk további weboldalain (www.pcwplus.hu, www.computerworld.hu, www.gsplus.hu, www.puliwood.hu, www.zoldpalya.hu)
  • Teljes hozzáférés az összes szöveges és videós tartalomhoz, terméktesztekhez, tippekhez és segédletekhez
  • Kiemelt ügyfélszolgálat a PCW Segélyvonal szolgáltatás keretében
  • Részvételi lehetőség a PCW Max havi játékain, versenyein és sorsolásain
  • Exkluzív havi ajánlatok és egyedi kedvezmények a PCW partnerei által meghatározott termékekre
  • IT-értelmező szótár
  • Havonta frissülő vírusirtó kód
  • Teljes verziós felhasználói szoftverek és játékok
  • Havonta megjelenő digitális PCW magazin

Meddig tart az előfizetési akció?

Az akcióban minden régi és új előfizetőnk részt vesz, amennyiben 2024. január 31-ig 11 990 Ft, 16 990 Ft, 19 990 Ft vagy 24 990 Ft összegért egy évre előfizet a PCW Max csomagra kiadónknál.

Meglévő előfizetők is igénybe vehetik?

Az akciós csomagárak minden olyan régi és új előfizetőre vonatkoznak, aki az előfizetői csomag típusától függően 11 990, 16 990, 19 990 vagy 24 990 forintos áron előfizet a PCW Max szolgáltatáscsomagra a Project029 Magyarország Kft-nél. Az év végi előfizetési akció más akcióval nem vonható össze. A csomagokban foglalt ajándékra való tekintettel az előfizető tudomásul veszi, hogy visszatérítésre nem tarthat igényt.

Hol választhatom ki a Prémium, Ultimate vagy VIP ajándékomat?

A kiszemelt eszközt a www.pcwplus.hu/csomag oldalunkon tudod kiválasztani a megfelelő csomagajánlatra klikkelve. Az eszközök korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért ha a készlet valamiből már elfogyott, a rendszer abból nem enged választani.

Hogyan jutok hozzá a 2023-as PCW magazinokhoz?

A kiválasztott csomag árának befizetését követően egy e-mailt fogsz kapni, amely tartalmazza a 10 darab, 2023-ban megjelent PDF-formátumú PCW magazin letöltési linkjét.

Hogyan és mikor kapom meg az előfizetést és a Prémium, Ultimate vagy VIP csomaghoz járó ajándékaimat?

Bankkártyás fizetés esetén az ingyenesen létrehozott PCW fiókodhoz a rendszer azonnal hozzárendeli a 12 havi PCW Max előfizetést, innentől kezdve élvezheted a tagság minden előnyét.

A Norton 360 Standard védelmi szoftver aktiváló kódját és a 2023-ban megjelent PCW magazinok letöltési linkjét egy e-mailben kapod meg.

A választott ajándék terméket futárszolgálattal juttatjuk el az általad megadott címre. Kézbesítési díjat nem számolunk fel, azt mi fizetjük helyetted. Ha szeretnéd még karácsony előtt megkapni ajándékodat, legkésőbb 2023. november 30-ig rendeld meg és fizesd ki a kiszemelt PCW Max Prémium, Ultimate vagy VIP csomagot.

Mi is az a PCW Max szolgáltatás?

Ha szeretnéd megnézni, miként működik előfizetési folyamatunk, milyen extrákat kapsz, ha előfizetsz és milyen felületen navigálhatsz a PCW Max szolgáltatáson belül, nézd meg erről készített videónkat!

Miért szükséges a PCW profil?

Az előfizetéshez ingyenesen létrehozható PCW fiókra lesz szükséged. Ezzel tudjuk azonosítani a választott csomagodat, érvényességi idejét és ezáltal válik lehetővé, hogy portfóliónk legtöbb weboldalához egyetlen regisztrációval hozzáférj. Regisztrálni itt tudsz.

Az előfizetésem megújul? Lemondhatom?

Az előfizetéseink alapértelmezetten megújuló konstrukciók, de bármikor lemondhatod őket egy kattintással. Ehhez be kell lépned a Profilodba, ott megtalálod az aktív előfizetésedet és a Lemondás gombra kell kattintanod.

Bármely előfizetés bármikor lemondható, havonta megújuló struktúrában működik, viszont tört havi vagy éves díjat visszautalni nem áll módunkban.

Több csomagot vennék, halmozódik az előfizetési időm?

A jelenleg futó, 2024. január 31-éig tartó PCW Max 2023-as év végi előfizetői akciójának keretében minden csomaghoz 12 havi PCW Max elérés tartozik. Amennyiben már van aktív előfizetésed, ez a 12 hónapnyi időszak a jelenlegi PCW Max előfizetésed lejárati idejéhez adódik hozzá, de PCW Max tagságod érvényessége nem tarthat tovább, mint 2025. december 31. Amennyiben több csomagunkat is megvásárolnád, azt több fiók regisztrációjával tudod megtenni.

Fontos megadnom a valós adataimat?

A PCW profil létrehozásánál a valós nevedre és működő e-mail címedre mindenképpen szükségünk van, ezzel azonosítunk szolgáltatásunkban, erre kérhetsz jelszóemlékeztetőt is. A bankkártyás fizetés során az OTP SimplePay rendszerét használjuk, ám az itt megadott adataidra nem látunk rá, ugyanakkor az OTP ellenőrizheti, hogy a név és az egyéb adatok stimmelnek-e, és eltérés esetén előfordulhat, hogy a bank biztonsági okokból meghiúsítja a tranzakciót, vagy a későbbi, megújuló fizetést megtagadja, te pedig ily módon nem férsz hozzá a soron következő időszakban a szolgáltatáshoz.

Amennyiben előfizetői akciónk keretében házhozszállításos ajándékra is jogosult vagy, fontos, hogy pontos nevet, címet és telefonszámot adj meg, hogy a futárszolgálattal el tudjuk hozzád juttatni csomagodat.

Ha előfizetek, mikor érem el a tartalmat?

Az előfizetés a csomag árának beérkezését követően azonnal aktiválódik és az aktiválástól számított 30 napig tart 1 havi előfizetés esetén. Például, ha január 10-én iratkozol fel egy hónapra, akkor február 10-éig a választott csomagodba tartozó minden extrát megkapsz. A PCW Max csomagban található, havonta biztosított felhasználói szoftverek és havonta megújuló biztonsági csomag kódjai és aktiválási ablakai a tárgyhó első péntekétől élnek 30, illetve 45 napig, ezt követően már a következő havi, új kódra lesz szükséged a vírusvédelem meghosszabbításához. A teljes verziós, exkluzív felhasználói szoftverek általában a megjelenést követő 30 napig aktiválhatók, majd az aktiválást követően minimum hat hónapig használhatók. Amennyiben ebben eltérés van, azt az adott szoftvernél külön jelezzük.

Nem tudok vagy nem szeretnék kártyával előfizetni, van lehetőség átutalásra?

Igen, éves előfizetés esetén banki átutalást is választhatsz. Ebben az esetben kérünk, írj e-mailt a elofizetes@project029.com címre - így a megrendeléshez kötött PCW Max fiók aktiválása az összeg beérkezését követően 3 munkanapot vesz igénybe, vagyis a tartalomhoz való hozzáférés nem azonnali.

Elakadtam az előfizetéssel, segítsetek.

Elakadtál, kérdésed van, nem tudod, melyik csomag a megfelelő számodra? Írj e-mailt a elofizetes@project029.com címre, vagy keress minket hétköznap 10-15 óra között a +36 70 542 2303 telefonszámon.
Elfogadott kártyatípusok

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.