Kedves Előfizetőnk!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szavaztál nekünk és előfizettél a PC World magazinra, remélhetőleg megelégedésedre szolgáltak az eddig kézhez kapott lapszámok. Most azonban eljött az idő, hogy változtassunk és a digitális, online világba emeljük át a PC Worldöt, ahol a megszokott minőségben és szakmaisággal újfajta, még hasznosabb tartalommal bővítsük anyagainkat. Az utolsó, nyomtatásban megjelenő PC World a 2022. decemberi lapszám lesz, 2023. januárjától digitális formában érhető el a megújuló PC World magazin.

Tekintve, hogy előfizetésed időtartama még nem ért véget, az általad befizetett előfizetői díjjal az alábbiak szerint rendelkezhetsz:

PC World MAX

Kérheted, hogy a jelen PC World előfizetésed fennmaradó részét egy az egyben módosítsuk PC World Max előfizetéssé. A csomag tartalma:

  • Reklámmentesség a PC World Online-on és kiadónk összes weboldalán (www.pcwplus.hu, www.gsplus.hu, www.computerworld.hu, www.zoldpalya.hu)
  • Teljes hozzáférés az összes szöveges és videós tartalomhoz, terméktesztekhez, tippekhez és segédletekhez
  • Kiemelt ügyfélszolgálat a PC World Segélyvonal szolgáltatás keretében
  • Részvételi lehetőség a PC World Plus havi játékain, versenyein és sorsolásain
  • Exkluzív havi ajánlatok és egyedi kedvezmények a PC World partnerei által meghatározott termékekre
  • Havonta frissülő vírusirtó kód
  • Teljes verziós felhasználói szoftverek és játékok
  • Havonta megjelenő digitális PC World magazin 32 oldalon

PC World Előfizetési akció 2023

2022. október végén indult aktuális előfizetői akciónk, amelynek keretében kedvezményes áron lehet a tiéd 12 havi PC World Max hozzáférés, vagy akár az Ultimate csomagunk keretében éves vírusirtó és egy szabadon választott ajándék hardver, amelyet az általad megadott címre szállítunk.

Ebben az esetben előfizetésed 12 hónappal meghosszabbodik. A részleteket a www.pcwplus.hu/elofizetes weboldalunkon találod.


Visszautalás

Amennyiben szeretnéd, kérheted az előfizetői díj időarányos részének visszatérítését is. Ebben az esetben kérjük, vedd fel a kapcsolatot e-mailben terjesztési osztályunkkal a folytatas@pcwplus.hu címen a visszatérítés előtti adategyeztetés céljából. Enélkül a visszatérítést nem tudjuk elindítani.

A levélnek tartalmaznia kell az előfizetéskor megadott számlázási adataidat (név, cím, adószám), valamint a telefonszámodat és a bankszámlaszámodat, ahova az időarányos összeget visszautalhatjuk.

Ha például élő éves előfizetésed szerint még két lapszámra lennél jogosult a 2023-as évfolyamnál, akkor a befizetett összeg egyhatoda jár vissza.

Amennyiben a PC World Max előfizetésre való átállás mellett döntesz, úgy kérjük, töltsd ki az alábbi adatbekérő űrlapot, hogy előfizetésedet össze tudjuk kapcsolni Web4-es felhasználói fiókoddal. Ha nincsen még a PC World Plus szolgáltatás eléréséhez szükséges Web4 fiókod, készíts egyet ingyen a https://www.pcwplus.hu/belepes weboldalunkon, majd ezt a felhasználónevet és e-mail címet add meg az űrlapon.Azon olvasóink, akik rendelkeznek a 2023-as évre átnyúló, élő előfizetéssel, de nem nyilatkoznak a folytatásról, a fenti űrlapon továbbra is megadhatják a Web4-es fiókjuk és előfizetésük összekapcsolásához szükséges adatokat, ezáltal a fennmaradó időszakra a PC World Max előfizetést aktiváljuk fiókjukra.

Az alábbi telefonszámon hétköznap 9 és 16 óra között további tájékoztatást kérhetnek: +36 70 542 2303. Ezen telefonhívás nem helyettesíti a jelen weboldalon keresztüli, illetve visszautalás esetén az e-mailes adatszolgáltatást és adategyeztetést, kizárólag tájékoztatási célokat szolgál.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.