Virtuális bútorokkal rendezi be a lakásodat az IKEA



|

A svéd bútorgyártó legújabb mobilalkalmazásával már a vásárlás előtt megnézhetjük, hogyan mutatnának a cég bútorai a lakásunkban.

Hirdetés

Hasznos mobilalkalmazással rukkolt elő az IKEA. A svéd gyártó új appja segítségével már a vásárlás előtt megnézhetik a kedves potenciális vásárlók, hogyan mutatna egy KLAPPSTA kanapé, egy VEJMON dohányzóasztal vagy egy FRÄCK fürdőszobatükör a lakásukban.

A kiterjesztett valóság (Augmented Reality, AR) technológiát használó applikáció adatbázisa sajnos még nem tartalmazza valamennyi termék 3D-képét, de amelyekét igen, azokat egyetlen érintéssel a nappalinkba varázsolhatjuk – már persze „virtuálisan”.

 

A The Verge cikke szerint érdemes a nyomtatott katalógust is beszerezni az applikáció mellé. A „3D-képes” bútordarabokat egyenest a brossúra oldalairól is beszkennelhetjük, ráadásul a füzetke afféle „viszonyítási pontként” is szolgál az AR-megoldás számára, megkönnyítve a helyes méretek kiszámítását.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.