Hirdetés

Amikor fontos az ár egy táblagép választásánál, az Acer tud villantani pár remek darabot



|

Az Acer Iconia Tab termékcsalád elérhető áron kínál multimédiás szórakozást kicsiknek és nagyoknak.

Hirdetés

Közel tíz éve mutatkozott be az Acer Iconia táblagép-szériájának első darabja, a sorozat pedig jó néhány iterációt megélt az évek során. Bár az elmúlt időszakban inkább más termékvonalakat bővítgetett a gyártó, idén elérkezettnek látták az időt, hogy visszahozzák az Iconiát, méghozzá azonnal több különböző modellel, hogy méginkább a felhasználók igényeihez és pénztárcájához igazítva a kínálatot.

Hirdetés

Iconia Tab A10

A kütyühasználat emellett már a legfiatalabb korosztálynak is teljesen magától értetődő: egy 3-4 éves úgy lépteti át a YouTube reklámot a kezébe akadó táblagépen vagy telefonon a kedvenc meséje előtt, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.  A legkisebbeket célzó modellre is telepítve van természetesen a A Google Kids Space, ami 9 év alatti gyermekeknek tervezett táblagépes felhasználói élményt nyújt egyedi kezdőlappal és minőségi tartalmak tárházával.

Kattints ide több infóért!

Az Acer Iconia Tab A10 még nem került fel a boltok polcaira, de hamarosan a hazai piacon is elérhető lesz.

A visszafogott hardver és a 800x1200-as felbontású kijelző egyértelműen a tablet belépő szintű mivoltáról árulkodik, ugyanakkor a legegyszerűbb játékok és a rajzolt, animált tartalmak ezen a panelen is jól mutatnak. Az előlapi webkamera itt a rövidebb oldalra került, ami a portrait módos használatot részesíti előnyben, a hátlap pedig masszív műanyag, amiben akkor is nehéz kárt tenni, ha nem bánunk kesztyűs kézzel a tablettel.

Iconia Tab M10

Ez a gép elsősorban iskolai használatra született, amit a strapabíró fém ház, és a dobozban található szilikon védőtok is illusztrál. Maga a kasztni 8,6 mm vékony, a gép súlya pedig alig 430 gramm. Ehhez társul egy 10,1 hüvelykes, 1920x1200-as felbontású, 16:10-es képarányú IPS kijelző. A 6000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően akár 10 órányi videólejátszást is kisajtolhatunk vele egy töltéssel, vagyis garantáltan végigbír majd egy teljes napot áltagos használat mellett.

Kattints ide több infóért!

Ár: 54.900 Ft
Több infó: Hivatalos oldal
Itt tudod megvenni: AcerShop.hu

A nyolcmagos, 2.0 GHz-es órajellel dolgozó processzoron társaihoz hasonlóan Android 12 fut, de nem ez az egyetlen közös pont: a töltésért felelős Type-C csatlakozó mellett egyikről sem maradt le a 3,5 mm-es jack sem. Előre telepítve megtaláljuk rajta a Google Kids Space-t és a Google Entertainment Space-t is (a család minden tagja saját fiókot hozhat létre, azon belül személyre szabhatja a multimédiás tartalmakat).

Iconia Tab P10

A család legcombosabb tagja a 2000x1200-as felbontású, 10,4"-es IPS kijelzővel dolgozó Tab P10, amelyen már igazi élvezet a multimédiás tartalomfogyasztás. A tableten a sztereó hangszórókat  úgy helyezték el, hogy akkor se fogjuk le őket, ha az ágyban fekve két kézzel tartjuk a táblagépet és úgy nézünk filmet, de videóbeszélgetésekhez is remek társ az eszköz, melynek előlapján egy 5 MP-es, míg hátul egy 8 MP-es, autofókusszal felvértezett kamerát találunk.

Kattints ide több infóért!

Ár: 64.900 Ft
Több infó: Hivatalos oldal
Itt tudod megvenni: AcerShop.hu

Az Android 12-es operációs rendszert simán viszi a MediaTek MT8138 SoC, ami mellé 4 GB RAM-ot és 64 GB-nyi tárhelyet kapunk (ez utóbbi további 512 GB-tal bővíthető a microSD kártya segítségével). A PUBG Mobile e-sportolók talán keveselni fogják a kraftot, de szerencsére egy megbízható Wi-Fi hálózattal már élvezhetjük a cloud gaming gyönyöreit, és egy kontrollerrel Forzázhatunk vagy Assassin's Creedezhetünk is a tableten minden gond nélkül.

az Iconia Tab P10-zel előtelepítve megkapjuk a Google Kids Space alkalmazást is, amivel létrehozhatunk saját, korlátozott profilokat a család fiatalabb tagjainak. Itt mi szabályozhatjuk, hogy milyen alkalmazásokat indíthatnak el, milyen weboldalakhoz férnek hozzá, ahogy a képernyőidejüket is korlátozhatjuk, ha pedig visszakapjuk az eszközt, két koppintással már vissza is ugrottunk a saját profilunkba. 

Az Iconia Tab P10-ben az egész család örömét leli majd. A legfiatalabbak egyszerű játékait még kényelmesen futtatja, de használhatjuk böngészéshez az irodában, vihetjük magunkkal a konyhába, nézhetünk róla filmet az ágyban, de ha úgy hozza a szükség, mobil munkaállomásként is bevethető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.