Hirdetés

Nagy felbontású képkeretek a takeMS-től



|

Az új 8 és 10,2 hüvelykes modellek Sony és SD kártyáról vagy beépített memóriájukból dolgoznak

Hirdetés

Az új modellek design tekintetében megszólalásig hasonlítanak digitális képkeret nagytesztünkben bemutatott 7 hüvelykes elődjükre, fényes, lakk fekete felületű keretet kaptak. (Ellentétben a már bemutatott kis méretű, de gumírozott borítású és akkumulátoros takeMS p.view 3.5 modellel) A p.view 8-as 700 grammot nyom, 250×205×28 milliméteres befoglaló méretek mellett. A nagyobb, erősebb képi benyomást keltő p.view 10.2 már egy kicsit több teret igényel (300×233×30 milliméter), de vastagságban csupán két milliméterrel erősebb.




takemspview810_.png

 

TakeMS p.view 8 és 10.2

 

Mindkét keret tartalmaz 128 megabájt beépített memóriát emellett SD/MMC/MS/MS Pro/MS Duo/MS Pro Duo és SDHC (8 gigabájtig) kártya szolgálhat JPEG képek forrásául. A leírás szerint kezelésük nagyon egyszerű, nagymama kompatibilis lesz, bekapcsolás illetve kártya behelyezése után már indul is a diavetítés. A menü a keret kezelőszerveiről vagy távirányítóról kezelhető. A keret tápellátását az USB portról nyeri, tápegységet mellékelnek.



Érdekes módon éppen a nagyobbik, 10,2 hüvelykes darab felbontása alacsonyabb, ebben 800×480 képpontra oszlik a kép. A kisebb, 8 hüvelykes modell képe bizonyosan élesebb lesz majd, mivel az 800×600 pixelt tartalmaz kisebb felületen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.