Hirdetés

100 millió felett az iTunes online áruházak



|

Hirdetés

Az Apple július elején jelentette be, hogy a 95 milliomodik letöltött számmal megkezdi a visszaszámlálást 100 milliomodik felé, amit a négy országban, ahol a szolgáltatás elérhető - ez jelenleg az USA, Anglia, Franciaország és Németország. A cég 50 speciális 20 gigabájtos iPodot ajánlott fel minden újabb 100 ezredik szám megvásárlójának. A 100 milliomodik szám letöltője pedig egy 17 hüvelykes PowerBook noteszt, egy 40 gigabájtos iPodot és egy ajándék tanúsítványt kapott 10 ezer iTunes nótára. A nyertesek nevét a cég nem hozta nyilvánosságra.

Amikor Steve Jobs vezérigazgató bejelentette az iTunes Music Store windowsos verzióját tavaly októberben, annak a reményének adott hangot, hogy a szolgáltatás első évfordulójára (2004. április 28.) elérik a 100 milliós mérföldkövet. Ez ugyan 30 millióval „rövidebbnek” bizonyult, Jobs mégis úgy ünnepelte az évfordulót, hogy a szolgáltatás „felülmúlta legmerészebb álmaikat” is működésének egy éve alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.