Hirdetés

McAfee SPAM-irtó



|

Hirdetés

Csatlakozik POP3, vagy MAPI levelezési szerverünkhöz, átfutja minden beérkező levelünket, és megpróbálja eldönteni, nem spam-e. Előre definiált előválasztási szűrők sokaságát állíthatjuk be, melyek a döntésben, szelekcióban segítik programunkat. Természetesen mi magunk is hozhatunk létre újakat.

A program automatikusan egy külön folderbe irányítja az elkapott szemetet, de ezen kívül meghatározhatjuk mi legyen a spamnek felismert levél sorsa, megállítjuk, visszafordíthatjuk, automatikusan fordulhatunk a spamet küldő szolgáltatójának képviselőjéhez. Tud szűrőzni kulcsszavak, ismétlődő jelek, ismert spam domainek alapján egyaránt. Létrehozhatunk baráti listát is, azok számára, akik leveleit nem akarjuk szűrni.

A SpamKiller letölthető lesz a McAfee honlapjáról, körülbelül 40$ lesz az ára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.