Hirdetés

Skype: VoIP túl a bétán



|

Hirdetés

A szabad szellemű Skype Technologies lehetővé teszi a szoftverének ingyenes használatát az egymással kommunikálni kívánó felhasználók számára. A kliens-program segítségével akár öt személlyel is folytathatunk konferenciahívásokat - több platformon keresztül, mivel a szoftvernek Linux, Windows és Pocket PC platformokra is készült változata. A SkypeOut nevű fizetős szolgáltatáson keresztül - percenként körülbelül 0.02 amerikai dollárért - szokványos telefonvonalakra is intézhetünk hívásokat - az európai felhasználóknak azonban számolniuk kell az országukra érvényes egyéb díjakkal is. A Skype-klienssel olyan funkciókat vehetünk igénybe, mint a globális Skype-felhasználói névjegyzékben való keresés; egy azonnali üzenetküldő szolgáltatás; konferencia-hívási és naplózási lehetőségek; a teljes körű testreszabhatóság; fájlok küldése; a bármilyen internet-csatlakozásról történő bejelentkezés lehetősége és így tovább. Már kaphatók az első, a Skype alapelvén működő telefonkészülékek is, azonban ezek még csak számítógéppel összekötve használhatók.




A Skype for Mac OS X használatához a Mac OS X 10.3-s vagy annál újabb verziója; egy G3/400MHz vagy gyorsabb processzorral rendelkező számítógép; 20MB szabad lemezterület; egy mikrofon, valamint egy 33.6Kbps vagy gyorsabb internet-kapcsolat szükséges.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.