Hirdetés

Spamszűrő kerül az Exchange Serverbe



|

Hirdetés

A cég nem kívánt előre részletekkel szolgálni Gates beszédéről, azt azonban már tudni lehet, hogy a Microsoft heurisztikán alapuló spamszűrője benne lesz az Exchange Server jövőbeni verzióiban. A technológia nagy tömegű üzenetben elemzi a visszatérő tartalom mintákat, ami rugalmasabb és hatékonyabb, mint az ún. „aláírás-alapú” technológiák, amelyek úgy azonosítják a levélszemetet, hogy a bejövő leveleket ugyanazon levelek már korábban megkapott példányaival vetik össze. Az új spamszűrő, melyet a Microsoft Exchange Intelligent Message Filternek (IMF) nevez, a cég saját fejlesztésű technológiáján alapul.

A legújabb spam trendek azonosításához a Hotmail szolgáltatás biztosítja a heurisztikus adatbázist. Az új elemet azoknak a felhasználóknak kínálják, akik részt vesznek a Microsoft „szoftvergarancia” programjában. Az antispam elem béta verziója egy hónapon belül hozzáférhető lesz, arról azonban a cég nem nyilatkozott, mikortól lesz elérhető a késztermék az Exchange felhasználók számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.