Hirdetés

15 wattos vezeték nélküli töltőt dob piacra az LG



|

A cég szerint biztosan nem gyulladnak ki rajta a mobilok.

Hirdetés

A vezeték nélküli töltők elegánsak és hasznosak, ám sajnos a vezetékes társaikhoz képest sokkal lassabban töltik a mobilok akkumulátorát. Az LG most bemutatott egy gyorstöltésre képes modellt, az összes Wireless Qi-technológiás kütyüvel kompatibilis egység akár 15 wattot is képes leadni a megfelelő készülékeknek. A vállalat nem túl burkoltan megszólta az Apple-t és a Samsungot a bejelentésben, ugyanis külön kiemelte, hogy a töltés alatt álló eszköz felforrósodása esetén a Quick Wireless Charging Pad beépített hőérzékelője leállítja a töltést, nehogy a végén még kigyulladjon a mobil.


Hirdetés


A sajtóközlemény nem bővelkedett a technikai részletekben, például az sem derült ki belőle, hogy milyen kapacitású akkut képes nulláról 50 százalékra feltölteni 30 perc leforgása alatt. Az LG Quick Wireless Charging Pad elméletileg még október során piacra kerül, az ajánlott fogyasztói áráról sajnos nincs információ.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.