Hirdetés

Betette a lábát Európába a Samsung Pay



|

Elsőként Spanyolországban vált elérhetővé az NFC-s fizetési szolgáltatás.

Hirdetés

Hazánkban eddig ugyan nem sokat érzékeltek ebből a fogyasztók, azonban már ádáz háború dúl a mobilos, NFC-technológiás fizetési megoldások piacán. Az Apple és Google mellett többek közt a Samsung is szeretne befolyni a rengeteg profittal kecsegtető fizetésfeldolgozási üzletbe.


Hirdetés


A Samsung Pay eddig csak az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Kínában volt elérhető, azonban a gyártó ma váratlanul bejelentette az európai debütálását. A szolgáltatás elsőként Spanyolországban vált elérhetővé, méghozzá a CaixaBank és imaginBank ügyfelei számára. A tájékoztatás alapján hamarosan az Abanca és Banco Sabadell is csatlakozik a programhoz.



Természetesen a Samsung Pay használatához egy megfelelő okostelefonra is szükség van, a támogatott készülékek közt többek közt a Galaxy S7 / S7 edge, a Galaxy S6 / S6 edge(+), továbbá az idei Galaxy A5 is megtalálható.


A Samsung Pay jelenleg csak Samsung márkájú mobilokkal használható, ám a pletykák szerint a közeljövőben megszűnik ez a limitáció, más gyártók készülékeivel is kompatibilissé válhat a szolgáltatás.


Egyelőre nem világos, hogy a további európai országokban mikor jelenhet meg a Samsung Pay.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.