Hirdetés

Négymagos táblával újíthat jövőre a HTC



|

NVIDIA Tegra 3 SoC kerülhet a 10 colos megoldásba.

Hirdetés

A PocketNow értesülései szerint a tajvani gyártó valamikor a jövő év elején hivatalos is bemutathatja a következő táblagépét, azonban a jelenlegi pletykákat figyelembe véve a Quattro kódnévre hallgató készülékkel valószínűleg nem fogják megismételni a Flyer esetében elkövetett hardveres és szoftveres hibákat.

 

 


Sajnos a híresztelt specifikációi kissé foghíjasak, ám a Sense kezelőfelülettel, és a hozzá tartozó szokásos extrákkal ellátott operációs rendszere már valószínűleg az Android 4.0 lesz. A lenti adatok közül valószínűleg a kijelző, és a hátlapi kamera felbontásai helytelenek: előbbi esetében az 1280×800 képpont, utóbbi vonatkozásában pedig az 5 megapixel tűnik jóval reálisabbnak.

 

HTC Quattro pletykált specifikációk:


-Érintőkijelző: 10,1 col, 1280×768 pixel, kapacitív és multitouch
-Előlapi kamera: 1,3 megapixel, videó: 720p
-Hátlapi kamera: 2 megapixel, videó: 1080p
-Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, opcionális 3G
-1,5 GHz-es, négymagos NVIDIA Tegra 3 SoC
-1 GB RAM, 16 GB háttértár, microSD foglalat
-Beats Audio
-Mélység: 9 mm alatt

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.