Hirdetés

Videón az Android Ice Cream Sandwich



|

Egy incidensnek hála idő előtt kiderült néhány részlet a Google új operációs rendszeréről.

Hirdetés

Nemrég érdekes történettel állt elő az Engadget: tájékoztatásuk szerint felkereste őket egy anonimitásba burkolózó illető, aki meglepődve tapasztalta, hogy az eBay-ről rendelt Nexus S mobilján a következő generációs Android egy nem végleges változata futott.

 


Természetesen a forrás nem volt rest készíteni egy rövid videót az Ice Cream Sandwich egyes újdonságairól, ám állítólag a videó nyilvánosságra hozatala után röviddel a Google távolról törölte a készülékének tartalmát, majd letiltották magát mobilt is.


A meglehetősen hitelesnek tűnő videóból tulajdonképpen nem sok derül ki: a szembetűnő újdonságok közé tartozik a grafikus felület új témája, ezen felül a gyorsindító eszköztárra került egy Google-ös szolgáltatások gyors elérésére használható menü. Megújult a párhuzamosan futó programok közti váltás is, a friss Androidban a Home gomb hosszú nyomásával, honeycombos stílusban ugranak elő az aktív folyamatok.


A változtatások teljes listájára szerencsére már nem kell sokat várni, hiszen a keresőcég tájékoztatása szerint az Ice Cream Sandwich - minden bizonnyal a következő generációs Nexus mobillal együtt - legkésőbb novemberben fog bemutatkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.