Hirdetés

Ekkor jelenhet meg a hajtogatós iPhone és az SE 4



|

Ezekről és az Apple számos további termékének megjelenési dátumáról szivárogtak ki információk.

Hirdetés

Jó néhány pletyka kapott szárnyra az elmúlt hetek során az iPhone SE 4, az összehajtható iPhone, valamint az Apple AR-szemüvegének megjelenési dátumával összefüggésben. Egy, a napokban kiszivárgott ütemtervből most pontosabb képet kaphatunk arról, hogy mikor érkezhetnek a kérdéses készülékek.

A dokumentumot, amely nyilvánvalóan a Samsung Securities pénzügyi cégtől származik, egy ismert és többnyire jól értesült kibic, Tech_Reve szivárogtatta ki a személyes X-oldalán. A dokumentum teljes áttekintést nyújt arról, hogy mi várható az Apple háza tájékán a közeljövőben, egészen 2027-ig.

Ha minden igaz, már három évet kell várnia például annak, aki szeretné megvásárolni a cég AR-szemüvegét, de szó van az írásban a Vision Pro egy olcsóbb változatáról is, ami állítólag 2026-ban kerül a piacra.

Hirdetés

Érdemes az ilyen szivárgásokat fenntartással kezelni, de ha a kikerült jelentés valós és érvényes információkat tartalmaz, mozgalmas évek előtt áll az techóriás. A nemrégiben belengetett hajtogatós iPhone-ra , még két évet kell várni, de a 20 hüvelykes hajtogatós iPad még ennél is egy évvel később érkezik, ami némileg ellentmond korábbi értesüléseknek.

A régóta pletykált OLED-kijelzős MacBookot is megemlíti a tervezet, ami szerint 2026-ra várható annak a piacra kerülése. A jövő év tekintetében az iPhone SE 4-es néptelefon megjelenése a legjelentősebb esemény. Ez egybevág egy múlt havi pletykával, amely a középkategóriás készülék 2025-ös korai megjelenését valószínűsítette.

Az idei év hátralévő részével kapcsolatban azt írja a "menetrend", hogy egy 11 és egy 12,9 hüvelykes iPad Pro fog megjelenni, mindkettő OLED kijelzővel. Bár ezek a dátumok még biztosan változhatnak, a hitelességüket alátámaszthatja az, hogy a benne foglaltak elég jól illeszkednek más kiszivárgott információkhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.