Hirdetés

Jövőre jön a OnePlus 5G-s okostelefonja



|

Állítólag Európában elsőként a OnePlus dob majd piacra 5G-s okostelefont - ezt maga a gyártó szellőztette meg.

Hirdetés

Carl Pei, a OnePlus társalapítója a Qualcomm legutóbbi nagy bemutatóján lépett elő, és árulta el, hogy a OnePlus 2019 első felében 5G-s okostelefont dob majd piacra. 

Hirdetés

Egy interjúban tegnap Pete Lau, a cég ügyvezetője azt is elárulta, hogy a vásárlóik óriási igényt tartanak az 5G-re, annak ellenére is, hogy az 5G-s hálózatok még nem elérhetőek. A OnePlus ugyanakkor az elsők között szeretné bevezetni az új technológiákat. 

Azt is elárulta, hogy számos európai mobilszolgáltatóval dolgozik együtt a OnePlus, és jó esélyt lát rá, hogy Európában elsőként a OnePlus kínál majd 5G-s okostelefont. 

Természetesen specifikációkról és részletekről még nem beszélt a OnePlus, de annyit azért elárult, hogy a meglévő, 4G-s modellek mellett lesz elérhető az 5G-s okostelefon, elvégre az 5G is csak korlátozottan lesz elérhető még egy darabig. 

A bemutató időpontjáról nincs hír, de ha figyelembe vesszük, hogy a Samsung Galaxy S10 5G-s verziója február végén mutatkozik be, és a OnePlus első szeretne lenni; akkor januárra vagy februárra várhatjuk az 5G-s OnePlus eszközt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.