Hirdetés

Sokkal gyorsabb lehet elődjeinél az Apple Watch Series 9



|

Az Apple idén érkező órája az A15-ös chipre épülve igen komoly teljesítményre lehet képes.

Hirdetés

Minden bizonnyal idén sem maradunk új Apple okosóra nélkül, a cupertinói mérnökök azonban mintha az elmúlt években kifogytak volna az innovációból, amiért már 2-3 generáció óta nem érezzük, hogy égetően fontos lenne a legfrissebb modellre cserélni.

Ez idén megváltozhat, hiszen jóval erősebbé válhat az Apple Watch.

Idén esedékes az Apple Watch Series 9 megjelenése, az ipari hírforrások szerint pedig végre valós frissítést kapunk.

Hirdetés

A Series 7-ről 8-ra váltás maximum egy gyenge ráncfelvarrásnak tűnt, teljesítményben pedig semmit nem lépett előre az új generáció.

A sokszor hitelesnek bizonyult Mark Gurman úgy tudja, idén egy sokkal erősebb SoC-t kap az Apple Watch:

"Úgy gondolom, hogy idén egy új processzor érkezik, nem csak az előző generáció átmatricázva."

Gurman elmondta, szerinte tényleg igazak a hírek, miszerint az Apple az A15-ös chipet vette alapul, mikor a Series 9 belsejét tervezte, de persze nem arról van szó, hogy az a technológia ketyeg majd az órában, hiszen már csak energiaigénye miatt is kivitelezhetetlen lenne.

Nem ez az első alkalom, hogy Gurman az Apple Watch következő generációjáról beszél, nemrég azt is elárulta, hogy az információ szerint a hardver mellett a szoftver is alaposan átalakul, a felhasználói felület is érintett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.