Hirdetés

Te hány csevegőapp jelzőhangját tudnád elénekelni?



|

A MayTree csapata ezúttal a legnépszerűbb alkalmazások jelzőhangjait szólaltatta meg, méghozzá megdöbbentő pontossággal.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban több vidám percet is szerzett nekünk a dél-koreai MayTree a capella formáció, akik szokatlannál szokatlanabb alapanyagokból készítenek éneklős feldolgozásokat: januárban a Windows XP-t dalolták el, aztán az iPhone következett, de a Samsung Galaxy-széria sem kerülte el a figyelmüket.

Az említett videók összesen közel 30 millió megtekintést hoztak az egyébként 1999 óta aktív formációnak, így nem csoda, hogy nem eresztették el a tech témát, és ezúttal a legnépszerűbb csevegőappokat pécézték ki maguknak. A kicsivel több, mint 1 perces anyagban összesen 12 alkalmazás jelzőhangjait éneklik el.

Hirdetés

A kivitelezés ugyan alapból is lenyűgöző, de még érdekesebb, ha kitakarjuk a sarokban látható logókat, hiszen a gyakran használt appok hangjai így is garantáltan felismerhetők. Vagy mégsem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.