Hirdetés

Élőképeken a GeForce RTX 3060 Ti Founders Edition



|

A VideoCardz lencsevégre kapta az NVIDIA középkategóriás, Ampere-alapú kártyáját, a GeForce RTX 3060 Ti Founders Editiont.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy közeledik az NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti grafikus vezérlője, ami Ampere-alapú megoldásként, a középkategóriában indul majd, a GA104-200-as GPU-ra építkezve. Ez lesz a konkrét GPU második variánsa egyébként, és ezúttal 8 GB GDDR6-os memória (14 Gbps, 256 bites memóriabusz) társul majd hozzá. 

Hirdetés

A kártya sok tekintetben olyan lesz, mint a GeForce RTX 3070: a memóriakonfiguráció ugyanaz, sőt, a hűtő is egyforma a Founders Edition referenciamodelleken. Az RTX 3060 Ti színvilágát azonban az ezüst felé tolták el. Marad az egyetlen 12-tűs csatlakozó is, sajnos elég kellemetlen helyen, középen. 

A VideoCardz most előásta az első élőképeket is az új grafikus vezérlőről, így már nem csak renderelt anyagok vannak. 

Korábbi szivárgások alapján a GeForce RTX 3060 Ti 4864 CUDA-magot, 152 Tensor magot és 38 RT magot kap, és gyorsabb lesz, mint a GeForce RTX 2080 Super. A vételára ellenben jóval kedvezőbbnek ígérkezik, a kártya már december 2-án befuthat, lesznek testre szabott modellek is a partnergyártóktól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.