Hirdetés

Hamarosan elindulhat a PlayStation VR 2 tömeggyártása



|

Ha hihetünk a pletykának, tényleg ebben az évben landolhat a Sony újdonsága.

Hirdetés

Lassan egy éve annak, hogy a Sony hivatalosan is megerősítette a PlayStation VR virtuális valóság-headset második generációjának érkezését. Azóta két jelentés is arra utalt, hogy a japánok valamikor az idei év második felében fogják piacra dobni a terméket, most pedig újabb biztató pletyka kapott szárnyra a PSVR 2-vel kapcsolatban.

Ennek forrása Brad Lynch elemző, aki szerint hamarosan elindulhat az eszköz tömeggyártása, tehát a megjelenés sem lehet már nagyon messze.

Hirdetés

Lynch erről a Twitteren számolt be, posztjában azt állítva, hogy a PSVR2 gyártásáért a kínai Goertek felel majd. Ez a nem túl ismert cég valójában egész jártas a VR-headsetek előállításában, mivel ők álltak az üzleti szektorra koncentráló, időközben a Tencent tulajdonába került Pico-termékcsalád mögött is.

Az elemző továbbá azt is tudni véli, hogy a Goertek az Apple és a HMD készülő VR-eszközeinél is beszállítói szerephez juthat, ám csak az alkatrészek szintjén, tehát nem a komplett termék gyártásában.

Mindezt persze érdemes fenntartásokkal kezelni, de a bevezetőben említett két korábbi jelentés után ez már a harmadik pletyka, ami arra utal, hogy nem lehet túl messze a PSVR 2 megjelenése, így ezen  a ponton valóban jó esély van rá, hogy még az idén megkapjuk az eszközt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.