Hirdetés

Lehet, hogy sokára kapod meg a Windows 10 alkotói frissítését



|

Április 11-én startol el a csomag, de csak hullámokban. Van, aki hónapok múlva kapja majd meg, de azért lehet siettetni a dolgot.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Windows 10 alkotói frissítése április 11-én jelenik meg, és azt is, hogy milyen újdonságok lesznek benne. A Microsoft azonban azt is elárulta, hogy nem mindenki kapja majd meg a csomagot rögtön az első napon. 

Hirdetés

Ami azt illeti, a frissítést hullámokban teszi elérhetővé a redmondi cég. Mire minden frissítésre jogosult eszközre eljut az ingyenes csomag, addigra több hónap is eltelik majd. 

Aki esetleg még Windows 10 Mobile rendszert futtató okostelefont használ, az a szoftverfrissítésre leghamarabb április 25-én számíthat. Ez természetesen szintén hullámokban jön. 

Aki nem szeretne április 11-ig várni, netán hónapokkal később megkapni a frissítést, az azért tudja siettetni is a dolgot. Ehhez az Update Assistant új verzióját kell letölteni, április 5-től lesz erre lehetőség. 

Alternatíva még a Windows Insider program - a legutóbbi előzetes ugyanis nagyjából azzal egyenértékű, amit április 11-én kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.