Hirdetés

Nagy bejelentésekre készül az ASUS, jövő héten indul a virtuális esemény



|

Szeptember 2-án virtuális termékbejelentést tart az ASUS, amellyel kapcsolatban egyelőre egyetlen újdonságot lebegtettek meg - ez pedig a játékosok számára lehet érdekes.

Hirdetés

Eredetileg a nyár legelejéről a koronavírus miatt eltolt Computex kiállításon mutatott volna be egy csomó gamer-tematikájú terméket az ASUS, de mivel a tajpeji kiállítás második dátumát is lefújták, a cég saját, virtuális eseménnyel készül szeptember 2-án, amit bárki követhet majd egy publikus YouTube élő közvetítés formájában.

Hirdetés

A sajtónak kiküldött meghívó felteszi a kérdést, hogy "készen állunk-e arra, hogy magasabb fokozatba kapcsoljuk a játékra használt gépünket". Kifejezetten a "switch" szót használták, ami ugyebár kapcsolót is jelent, a mellékelt képen pedig egy billentyűzet gombja látható sejtelmes megvilágításban: ez bizony azt jelentheti, hogy a ROG almárka alatt kínált gamer billentyűzetekben a Cherry MX kapcsolókat saját tervezésűekre cseréli a cég (bár persze esélyes, hogy Cherry és saját kapcsolós verziókat is lehet majd kapni, igazodva az eltérő ízlésekhez).

Bár a bejelentésen esélyesen nem csak ROG eszközök lesznek, hanem a multimédiára és munkára kihegyezett, simán ASUS név alatt kiadott eszközök és kiegészítők is, a billentyűről készült képen jól kivehető a ROG logó, tehát esélyesen ez az újdonság csak a gamer billentyűzeteken lesz elérhető. Itt a keveset sejtető, de nagyon dizájnos beharangozó:

Arra pedig nagyon kíváncsiak leszünk, mi mindent mutatnak még be: az eddigi gyakorlat szerint a nyár eleji Computex kapta inkább a gamer fókuszt a cégnél, míg az őszi IFA kiállításra az üzleti és egyéb konzumer termékeket vitték, tehát az előző évek tapasztalatai alapján fel lehet készülni arra, hogy bőven jönnek laptopok gamer és hagyományos felhasználásra, ahogy PC komponensek és kiegészítők is várhatóak - no meg persze a sejtelmesen beharangozott billentyűzet-kapcsolók. A YouTube-on követhető esemény magyar idő szerint szeptember 2-án, szerda este 7 órakor kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.