Hirdetés

PlayStation Tablet - a kézi konzol, amire valóban szükségünk van



|

Nem rossz a PlayStation Portal, de egy YouTuber feladta a leckét a Sonynak.

Hirdetés

Nemrég hozzánk is megérkezett a PlayStation Portal, a Sony kézi konzolja, amiről írásos tesztünket már olvashatjátok is ide kattintva. A játékok remekül futnak rajta. Azaz pont, hogy nem rajta, hanem az otthon csücsülő PlayStation 5-ünkön, amihez a Remote Play funkción keresztül csatlakozik az eszköz, így a hordozható PlayStation-élménynek még vannak korlátai. Egy videós azonban most magasabbra tette a lécet.

Évek óta léteznek már olyan kofferek, amelyekben elfér egy konzol, a fedlapba be van szerelve egy vékonyka monitor, ám ezeknél rendszerint egy kisebb bőrönddel kell számolnunk. Lehet ezt máshogy is csinálni.

Hirdetés

A DIY Perks YouTube-csatorna házigazdája, Matt számos PlayStation projektet tudhat már a háta mögött, épített már ultravékony slim konzolt és fa dobozba rejtett változatot is, most pedig elkészítette a világ első PlayStation tabletjét.

Az aprócska házba egy teljes értékű PS5 hardver került, ehhez azonban nyilván szükség volt a konzol újabb, karcsúsított kiadására, ami jóval kisebb a 2020-ban megjelent változatnál. Ahogy a videóból kiderül, a hűtést sem volt egyszerű összehozni, de kreatív megoldásokkal sikerült ezt is összehozni, így gyakorlatilag csak a konnektorba kell bedugnunk az eszközt, és bárhol pörgethetjük a kedvenc játékainkat 4K-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.