Nincs hang az MX Playerben?



|

Jogi okokból került ki több kodek a népszerű androidos lejátszóból.

December végén kellemetlen meglepetés érte az általunk is ajánlott MX Player androidos videolejátszó felhasználóit, ugyanis a fejlesztők jogi okokból kénytelenek voltak kiszedni belőle több hangkodeket (AC3, MLP, Dolby DTS). Szerencsére a videolejátszó könnyen bővíthető kodekekkel, így saját szakállunkra megoldhatjuk a kérdéses típusú hangfájlok, vagy ilyen hangformátumot használó videók lejátszását.
 


Elsőként töltsük le ezt a ZIP-állományt, majd másoljuk fel az androidos eszközünk háttértárára. Ezután indítsuk el az MX Playert, lépjünk a Beállítások → Dekóder → Egyéni kodek menübe, ott tallózzuk be a felmásolt ZIP-et. Erre újraindul majd a lejátszó, és máris lesz hangunk.


Ha ellenőrizni szeretnénk, hogy tényleg az új kodekcsomagot haszálja-e a lejátszó, akkor lépjünk a Súgó → Névjegy menübe, a verziószám alatt az „Egyéni kodek [verziószám]” szövegnek kell megjelennie.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.