Hirdetés

Érkeznek a legújabb LG Super UHD LCD TV-k



|

Az LG a CES-en a Nano Cell technológiájával igyekszik kitűnni a tömegből.

Hirdetés

A CES legfőbb látványosságai közé mindig is a televíziók tartoztak (többek között) - így van ez idén is. Nem nehéz észrevenni az egyre nagyobb és egyre élénkebb képernyőket, azonban a márkáknak kitűnni már annál keményebb dió. 

Hirdetés

Az LG a Nano Cell technológiával igyekszik felhívni magára a figyelmet a mezőnyben. 

A dél-koreai gyártó bemutatta a harmadik-generációs LG Super UHD TV szériáját, amely LCD-s, és az imént említett Nano Cell technológiát alkalmazza - ez a kvantumpontos technológia egyik változata. A megoldás mindennél pontosabb színeket és még szélesebb betekintési szögeket ígér. 

Az LG azt mondja, hogy a színek gyakorlatilag nem is különböznek azok számára, akik a képernyővel szemben vagy pedig 60 fokos szögben ülnek. A Nano Cell technológiára jellemző karakterisztika csökkenti a színek fakulását és az instabilitást, továbbá a ragyogást a jól megvilágított környezetekben. 

Az SJ9500, az SJ8500 és az SJ8000 ráadásul webOS 3.5-öt használnak, és számos HDR technológiát támogatnak: a Dolby Vision mellett például a HDR10-et és a Hybrid Log Gammát (HLG), valamint az Advanced HDR-t a Technicolortól. Az új HDR Effect funkció még a normál tartalmak fényerejét és kontrasztarányát is fokozza, képkockánként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.