Hirdetés

Creative GigaWorks T20



|

Ezúttal a Gigaworks sorozat legkisebbjével, a sztereó T20-assal ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

Óriási sikert arattak a Gigaworks sorozat első tagjai. Semleges frekvenciaátvitelre, emellett pedig meglepően nagy hangerő torzításmentes sugárzására képes szettjeik egyaránt elnyerték a játékosok és a zenekedvelők tetszését. A T20 azonban kicsit más piacot céloz meg, hiszen nem mindenki igényel otthonában térhangzású hangszórókat, akár azért, mert egyszerűen nincs elég hely a szobában, akár mert esetleg a szomszédok túl érzékenyek. Számukra kínál megoldást e hangszórópár.

 

gigat20.jpg

 

Maga az eszköz tulajdonképpen két, meglepően masszív felépítésű és fogású doboz. Természetesen az összes szükséges kábelt mellékelik hozzá, amelyek közül mindegyiknek aranyozott csatlakozója van, és láthatóan vastag vezető-, valamint szigetelőerek találhatók a gumiburkolat alatt. A jobb oldali hangszóró elején lévő masszív potenciométerekkel a mély és magas hangok arányát, valamint a beépített erősítő teljesítményét is szabályozhatjuk. A hangminőség a kis méretekhez képest meglepően egyenletes és telt, bár a középtartomány kissé száraz, és a fizikai korlátok miatt komoly mélyekre se számítsunk. Mindazonáltal remek készlet a T20, kétségtelenül megéri a ráfordított összeget.

 

Adatok:

  • Kétutas bass-reflex hangszórók üvegszövet mélyközépkónuszokkal és szövet magassugárzókkal
  • Hangerő és hangszínszabályzás, beépített fejhallgató-előerősítő
  • Vonalbemenet
  • 28 watt RMS-teljesítmény

 

Értékelés:

Creative Gigaworks T20

Előny: remek sztereó hangkép, jó hangminőség

Hátrány: mindezekkel együtt kissé drága

Teljesítmény: 93%

Szolgáltatás: 91%

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.