Hirdetés

Creative Zen Vision:M



|

A Creative megpróbál némi területet visszahódítani az iPodok uralta hordozható lejátszók piacán.

Hirdetés

A 30 gigabájtos merevlemezzel és meglepően szép, 2,5 hüvelyk átmérőjű, 320×240 képpont felbontású kijelzővel felszerelt Zen Vision:M hangállományok (MP3, WMA, WAV), videók (többek között DivX, XviD, MPEG) és képek (JPEG) lejátszására egyaránt képes. Kezeléséről egy érintésérzékeny "tapipad" gondoskodik, amelynek használatával könnyedén navigálhatunk a menükben vagy a hosszú lejátszási listákban. Gépünkhöz USB 2.0-s felületen kapcsolódik, és akár külső háttértárként is használható, de az erre szánt tárterületet sajnos automatikusan leveszi a zenék és videók számára használható részből.

Creative Zen Vision:M

A lejátszásra szánt videoállományokat a Creative saját alkalmazásával másolhatjuk a készülékre, s a szoftver az anyagokat automatikusan "fogyasztható" formátumúra alakítja (WMV, 320×240 képpont), emellett akár az Outlookunk és a lejátszónk adatait is képes szinkronizálni (naptár, teendők, címjegyzék). A Vision:M rádióadások vételére is alkalmas, ehhez 32 helyes memória áll rendelkezésünkre, sőt az éter hangjait akár rögzíteni is tudjuk. Beépített mikrofonjával diktafonként funkcionál, továbbá tévékimenettel is ellátták, amelynek használatával képeinket és videóinkat nagyobb képernyőn is meg tudjuk tekinteni -- sajnos az ehhez szükséges kábelt nem tartalmazza a csomag.

Ára, remek megjelenítője és szolgáltatásai alapján méltó ellenfele az Apple sikertermekének, ráadásul a női szíveket megdobogtató rózsaszín, kék és zöld színekben is kapható.

Adatok
  • 30 gigabájtos merevlemez
  • 2,5 hüvelykes, 320×240 képpont felbontású kijelző
  • MP3, WAV és WMA formátumú hangfájlok lejátszása
  • JPG-képek és DivX, XviD5, MPEG--1, MPEG--2, MPEG4--SP, WMV9 és Motion-JPEG formátumú videók megjelenítése
  • Ötsávos hangszín-szabályozó
  • 32 memóriahelyes rádió
  • Beépített mikrofon
  • Szinkronizálás Outlookkal
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.