Hirdetés

Filmajánló - Bruce Willis ismét drágán adja az életét



|

Felújított formában tér vissza a vásznakra Bruce Willis kultklasszikusa, a Die Hard, de akad a felhozatalban horror és francia vígjáték is.

Hirdetés

Akinek mondd bármit is az, hogy Nakatomi Plaza vagy Hans Gruber, annak a moziban a helye héten! 

Hirdetés

Drágán add az életed (Die Hard)

1988-ban bombaként robbant a mozikba Bruce Willis karrierjének legmeghatározóbb szerepe, ahol John McClane véres trikójába bújva olyan akciót zúdított a nézőre, amire eddig nem volt példa. A folytatások is próbálták hozni az eredeti hangulatot, ami részben sikerült is, de most ismét lehetőségünk van az eredetit is megnézni, mégpedig teljesen felújított, 4k felbontásban. Kell ennél több egy igazán akciódús mozizáshoz? Yippie kay yay!

 

A Lazarus hatás (The Lazarus Effect)

A teremtés mindig is érdekes kérdéseket vet fel, és gondoljunk bele, hogy mi történne, ha az ember is képes lenne a teremtésre? Nem életet adni, ahogy azt most is tudunk, hanem egy már elvesztett életet visszahozni? Mi lenne, ha a halottainkat újra köztünk látnánk? És mi lenne akkor, ha ők már nem azok lennének, akiket szerettünk…ezekre a kérdésekre keresi a választ a Lazarus hatás (mint már előtte oly sokan), ami remek horrorelemekkel tűzdeli a filozófiai kérdést, és a válaszokat is egyaránt. Olivia Wilde játékán izgulhatnak a nézők, a rendezésért pedig David Gelb (Sushiálmok) a felelős.

 

Ne zavarjatok! (Une heure de tranquillité)

Michael Leproux élete nem könnyű: felesége folyton problémázik, régen látott fia is felbukkan, rég elveszettnek hitt barátja is megjelenik: teljes káosz kezd kialakulni az életében. Pedig Michael csak egyetlen dolgot szeretne, egy kis nyugalmat. Szenvedélyes lemezgyűjtőként semmi másra nem vágyik, csak hogy belehallgathasson legújabb szerzeményébe, de az élet nem annyira kegyes hozzá, hogy ezt szó nélkül hagyja, így kénytelen a hazugságok hálójába keveredve megoldani a helyzetet. Petrice Leconte rendezésében elszabadul a francia pokol a nagy nevettető, Christian Clavier főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.