Hirdetés

1,6 terabájtos SSD a Fusion-io műhelyéből



|

Az ioFX széria eredetileg 420 gigabájttal startolt, most pedig nagyobb lett.

Hirdetés

A nyáron érkezik meg a Fusion-io legújabb SSD-meghajtója, amely az ioFX sorozat tagjaként már 1,6 terabájtnyi tárterületet kínál majd. Sajnos az áráról még nincs információ, de a gyártó azt reméli, hogy kapkodnak majd utána azok, akik videoszerkesztéssel, CAD-del vagy 4K-s tartalomszolgáltatással foglalkoznak. 

Szerintük már megkezdődött a 4K-ra való átállás, közben viszont megmaradtak a határidők, a pénzügyi keretek viszont egyáltalán nem nőttek. Ezt a gondolatot követve igyekeznek vevőket találni az MLC NAND Flash memórialapkákból összeállított adattárolójukra, amely 1,1 gigabájtot tud írni másodpercenként, köszönhetően a PCI Express 2.0 x4-nek. Az olvasási érték 1,4 gigabájt per másodperc. 

Összehasonlításképp érdemes megjegyezni, hogy a korábbi, 460 gigabájtos változat "csak" 700 megabájtot tudott írni egy másodperc alatt. Az SSD-k mellé az ioSphere szoftver is jár majd. A megjelenésig bővebb információ a termék oldalán található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.