Hirdetés

2.1 csatornás THX hangfal a Logitech-től



|

Fölsőkategóriás PC-s hangfalat készít a Logitech.

Hirdetés

Régen történt, amikor a Logitech utoljára THX minősítéssel rendelkező hangfalat készített, de akkoriban azok meglehetősen jól teljesítettek a maguk kategóriájában (ki ne emlékezne az 5.1-es Z-5500 Digital ablakremegtető basszusára?). Az azóta megjelent Logitech hangfalak egyike sem rendelkezett THX jóváhagyással, egészen az új Z623 2.1-es szett megjelenéséig.

 


 


A PC-s szetteknél megszokott módon a jobb oldali szatellit sugárzóra kerültek a kezelőszervek (be- és kikapcsoló gomb, hangerő- és mélyhang szabályozó) és a 3.5 mm-es fej/fülhallgató kimenet, míg az erősítő a reflex kivitelű mélyládában kapott helyet, amin a sztereó RCA és két darab sztereó 3,5mm-es jack bemenet is megtalálható. A hangfal már megvásárolható 165 eurós áron, de a gyártó még a weboldalán sem közölt konkrét technikai specifikációkat, csupán annyit tudni, hogy az összeállítás effektív 200 wattos összteljesítményre képes -- ami nem hangzik rosszul és akár még hihető is lehet, látva a robosztus mélysugárzót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.