Hirdetés

A háború istene és a Core i7



|

Az ASUS Ares játékos PC széria is megkapta az X58-as alapokat.

Hirdetés

Az X58 alaplapok és Core i7 processzorok lassacskán már tapintható közelségbe érnek. A fejlődést követve az ASUS is bejelentette, hogy kész az új Ares verzió a ROG CG 6190. A brutális teljesítménnyel felvértezett komplett játékos PC széria X58-as lappal és Core i7-es processzorral erősödött meg. A négy magnak és az új technológiáknak köszönhetően, a gyártó állítása szerint 52%-os gyorsulás tapasztalható 3D-s játékoknál, az előző négy magos generációhoz képest.

 

ares_gs.jpg

 

Az új konfig rendelkezik egy turbó móddal is, ami 20%-os gyári túlhajtást jelent. Ezzel még tovább fokozhatjuk az amúgy sem szerény teljesítményt. Memóriából sem fog kifogyni a ROG CG 6190 tulaj, hiszen háromcsatornás DDR3-as vezérlőt kap a gépébe, mely 1333Mhz-es órajellel tudja kezelni a RAM-okat.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.