Hirdetés

A világ legvékonyabb LCD-je



|

Újabb rekordot döntött a Samsung: még vékonyabb LCD-t gyártottak.

Hirdetés

 

A Samsung SDI megdöntötte a Samsung Electronics három hónappal ezelőtt felállított rekordját, és megalkotta a világ legvékonyabb LCD-jét. Ez a folyadékkristályos kijelző csupán 0,74 milliméter vastag. A korábbi csúcsot 0,8 milliméterrel túlszárnyaló mostani LCD-t a gyártó egyelőre nem kívánja a mélyvízbe dobni, ugyanis a Samsung következőgenerációs kéziszámítógépeibe szánja azt.

 

0.74_lcd.jpg

 

Érdekesség, hogy míg a Samsung ismét megalkotta a legvékonyabb LCD-t, addig a területen legfőbb riválisa, az LG Philips elvette tőle a legnagyobb LCD rekordját. A Samsung 82 inches LCD TV-jére ugyanis tavaly márciusban egy 100 inch méretűvel válaszolt a másik LCD-gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.