Hirdetés

APC Back-UPS Pro 1500



|

Komoly teljesítmény otthonra PC-hez és szórakoztatóelektronikához.

Hirdetés

Egy erőteljesebb otthoni számítógép birodalmat is elláthat energiával hosszabb áramszünet esetén is az AVR technológiával dolgozó Back-UPS Pro, illetve megvédheti a berendezéseket a túlfeszültség okozta kártól. Korábban csak 700 VA-ig kínált az APC Schuko vagy DIN konnektorokkal ellátott szünetmenteseket, most már az 1500 VA-es Back-UPS Pro általunk tesztelt változata is ilyenekkel rendelkezik, így szórakoztatóelektronikai készülékek is csatlakoztathatók hozzá és nincs szükség tápkábelek vásárlására. Hat védett elektromos aljzatot találunk a tekintélyes tömegű, álló elrendezésű készülék hátoldalán, ebből három akkumulátoros áthidalással is bír. Emellett a telefonvonal és a helyi hálózat túlfeszültségvédelme is megoldható a megfelelő formátumú be- és kivezetések használatával, célszerű a bekötéseket egyből a DSL vagy kábelmodem után eszközölni. Tekintettel az otthoni használatra USB kábelt mellékelnek a készülékhez és az APC PowerChute Personal Edition szoftverrel könnyen menedzselhető a készülék, a program hosszas áramkimaradás esetén gondoskodik a PC biztonságos leállításáról és beállítható az éjszakai hangriasztás némítása is, ami otthon külön előny. Mindemellett szoftver nélkül is leolvashatók az elektromos hálózat adatai és a számított akkumulátoros áthidalási idő az UPS kijelzőjéről.

 

 

Sorozatának legerősebb tagja a Back-UPS Pro 1500, nem csak egy irodai konfiguráció, de akár egy erőteljes gamer konfiguráció védelmét is képes ellátni akár fél órán át (240 wattos teljesítménnyel számolva). Persze alkalmas drága szórakoztató elektronikai eszközök (tévé, házimozi) védelmére is.

 

 

 

Egy szimpla irodai géphez kisebb modell is bőven elegendő, de erőteljesebb berendezések megóvásához jó szolgálatot tehet a Back-UPS Pro 1500, beépített kijelzője pedig szoftverrel nem menedzselhető készülékek esetében tesz kiemelten jó szolgálatot.

 

 

Adatok

- Automatic Voltage Regulation (AVR)

- 1500 VA (865 Watt)

- 6 darab DIN elektromos aljzat (3 túlfeszültség ellen, 3 áramkimaradás ellen is védett)

- telefonvonal és Ethernet védelem

- opcionális külső akkumulátor modul

- USB csatlakozás

 

 

Névjegy

Forgalmazó: Schneider Electric Zrt.

Ár: 99 000 Ft

Web: APC termékoldal

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.