Hirdetés

Asus U47 érkezik a következő negyedévben



|

Újabb noteszgép érkezik az Asus berkeiből. Hordozhatósága mellett, konfigurálhatóságával próbál majd hódítani.

Hirdetés

Az Asus lerántotta a leplet az U47-es ultra hordozható laptopjáról, mely az Intel új generációs Ivy Bridge processzorát hordozza magában. A meglehetősen vékonyka kávának köszönhetően 14 hüvelykes kijelző kerülhetett a könnyed 13 hüvelykes házba.

 

 

Ultrahordozhatóságon az Asus jelen esetben pedig egy 25,1 mm vastag és 1,32 kilogramm noteszgépet értünk. Habár az U47 nem néz ki olyan pengevékonynak, mint az Asus UX31, de még így is sokkal hordozhatóbbnak tűnik, mint a legtöbb közepes méretű laptop. A HP 14 hüvelykes Envy-je például 2,54 kilogrammot nyom és a szintén 14 hüvelykes kijelzőt cipelő Dell XPS 14z is 0,7 kilogrammal nehezebb az U47-nél.

 

A hordozhatóság mellett az U47 csábító konfigurációval is igyekszik csalogatni a felhasználókat. A noteszgépek vagy Core i5 vagy Core i7 processzorral szerelve érkeznek majd és a maximum 8GB memória mellett maximum 1TB háttértárat is rejthetnek magukban.

 

 

Az U47 dedikált Nvidia GeForce videokártyával is felszerelhető lesz, illetve a beépített DVD író, valamint a 8 órás akkumulátor élettartam azt sugallja, hogy nem szimpla használatra, hanem dolgos kezek alá szánják a noteszgépet.

A készülék áráról egyelőre nincs információnk, de várhatóan felveszi a versenyt a 14 és a 13 hüvelykes laptopokkal második negyedévben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.