Hirdetés

ATI RD600 már Intel alá is



|

ATI RD600 lapkakészlet már Intel foglalattal is - a DFI jóvoltából

Hirdetés

Természetesen az új lapkakészlet-alaplap páros már az Intel új Core 2 processzorcsaládot is támogatja, ezáltal méltó ellenfele lehet a konkurrens NVidia, vagy akár az Intel számára is.

Az alaplapon három darab x16 PCI-Express foglalat található, amelyből kettő biztosan képes egyenként 16-16 PCI-Express sávot használni, a harmadikról azonban még nincs információnk -- egyes források szerint az alaplapon mindhárom foglalat teljesértékű x16 foglalat lesz.


Forrás: Dailytech

A harmadik foglalat az "ATI triple play physics" fizikai gyorsítás kiakanázásához szükségeltetik.
Az alaplapon két gigabites hálózati csatoló és HD Audio lapka található, utóbbinak érdekessége, hogy a DFI által kifejlesztett "Karajan" modult használja, aminek köszönhetően az audio kodek lekerül az alaplapról, távoltartva azt a zajoktól.


Forrás: Dailytech

A DFI Lanparty UT alaplapok mindig szolgálnak valami különlegességgel, és ez most sincs másképp: a foglalatok UV aktívak, azaz UV fény hatására világítanak.

Az alaplap előreláthatóan egy-két hónap múlva jelenik meg, ára 50 ezer forint körül alakul.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.