Hirdetés

AverMedia DVB-T tenyérben



|

A kényes skandináv ízlésnek is megfelel az AverMedia digitális tévévevője.

Hirdetés

A flash memóriameghajtókat idéző, mindössze 7×2,5×1,1 centiméteres apróság a számítógép USB 2.0 kapujába csatlakozik, természetesen tápellátását is innen nyeri. Ez az első olyan mini vevőegység, mely megfelel a NorDig szigorú szabványainak a rádiófrekvenciás érzékenység terén, ami a hazánkban -- kvázi kísérletileg -- folyó alacsony energiájú műsorszórás esetében is előnyt jelenthet majd. A NorDig szabványszervezet a kontinens északi régiójában - Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország - ad közös normaalapot a minőségi digitális televíziózáshoz.

Avermedia AverTV Volar


Az AverTV Volar kompatibilis a Windows XP Media Center Edition 2005-el és Linux alatt is használható. A mellékelt Aver TV alkalmazást folyamatosan továbbfejleszti a gyártó, támogatja egyebek között a digitális feliratozásokat, a kép a képben funkciókat, a videominőség javítását.

Avermedia AverTV Volar BOX
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.