Hirdetés

Az AMD a hibrid tabletekben hisz



|

Az AMD szerint 2016-ra csak hibrid tabletek lesznek a piacon.

Hirdetés

A tableteket mindig bűnbaknak kiáltják ki, ha arról van szó, miért is veszünk kevesebb notebookot. Ezzel nem mindenki ért egyet, vagy nem pont ebben a formában. Utóbbinak az az oka, hogy a billentyűzet nélküli táblagép nem pótolhatja a notebookokat vagy az ultrabookokat. 

Éppen emiatt egyre több hibrid megoldást is láthatunk a boltok polcain, amelyek csatlakoztatható billentyűzetet, érdekes zsánerokat és elforgatható kijelzőket rejtenek extraként. Az AMD szerint csak ezek a megoldások lehetnek életképesek. 

Andrew Muscat arról beszélt, hogy szerintük 2016-ra csak ezek a hibrid megoldások maradnak a tabletpiacon. Ennek az okát abban látják, hogy amikor valamilyen tartalom elkészítéséről van szó, akkor meg van kötve a kezünk, és notebookra van szükségünk. Az AMD szerint a tablet és a notebook ötvözete vihet minket előre, az átalakulást pedig hamarosan láthatjuk a piacon.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.