Hirdetés

Bluetooth-headset - ékszerként



|

Hordozható akkumulátor, Bluetooth-headset - miért ne hordhatnád magadon?

Hirdetés

Vannak olyan eszközök, amelyek gyakorlatilag mindig velünk vannak – telefon, MP3-lejátszó, esetleg pendrive. Ezeket nem szükséges zsebre tenni, hordhatjuk őket jól látható helyen is anélkül, hogy elfoglalt menedzsernek tűnnénk (ha csak nem éppen ez a cél természetesen).



A Novero pár nappal ezelőtt dobta piacra Bluetooth-headset kollekcióját. A készlet darabjaiban a szükséges elektronikát elegáns ékszerbe ágyazták, így még az állandóan telefonáló üzletasszonyoknak sem kell feltétlenül egy sötét bucival a fülükön mászkálniuk. Sajnos áruk elég borsos (120 000 dollár), de az ötlet mindenesetre értékelendő.

Kevésbé elegáns, inkább futurisztikus hatású akkumulátort vásárolhatunk a Thankótól. A termék nem más, mint egy csuklóékszerként viselhető hordozható töltő. Nincs is annál bosszantóbb, mikor lemerül az mp3 lejátszó, mi pedig csak most kezdtük meg kétórás vonatutunkat. Ez a szerkezet a legtöbb USB-s kütyüt fel tudja tölteni, így nem kell többet ezen aggódnunk. 64 dollárért megrendelhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.