Hirdetés

Calibre X660 megnövelt teljesítménnyel a Sparkle-től



|

A Sparkle Calibre X660 Dual Fan gyorsabb és hűvösebb is a referenciamodellnél.

Hirdetés

A Sparkle a múltban több értelmetlennek tűnő videokártyával is próbálkozott, például belépőkategóriásokkal és túl sok memóriával telepakolt modellekkel, amelyek csak a RAM-készleteket akarták kipucolni. A most megjelent modell azonban remek választás lehet a középkategóriában.

A Calibre X660 Dual Fan GPU-jának az órajele 1059 MHz, tehát gyorsabb, mint a 960 MHz-es referenciamodell. GPU Boost használatával az érték 980 MHz-ről 1124 MHz-re nő. A 960 CUDA mag, a 192 bites memóriabusz, a 2 GB VRAM és a 6 GHz-es memória-órajel változatlan maradtak, azonban a hűtőt egy sokkal hatákonyabbra cserélte a Sparkle.

A két PWM ventilátor, a három réz hőcső és a nagyobb hűtőborda gondoskodnak róla, hogy az NVIDIA kártya a referenciamegoldásnál ezúttal 15 százalékkal hűvösebben üzemel, annak ellenére, hogy 8 százalékkal gyorsabb is. A dual-link DVI kimenetekhez két HDMI port is társul, összesen 215 dollárért cserébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.