Hirdetés

Csinálj magadnak dizájnos hangfalat!



|

Az OrigAudio cégnél már láthattunk érdekes dizájnú termékeket, de nekünk a Doodle tetszett a legjobban.

Hirdetés

Az OrigAudio cég az érdekes hangfalairól ismert - láthattunk már tőlük gömbhangfalat, de akár érdekes dizájnú kockahangfalat is, a legújabb projektjük pedig magukra az emberekre bízza a dizájn megkreálását, hogy így egy teljesen személyre szabható tárgyat üdvözölhessünk a lakásban. A Doodle hangfal két AAA elemmel vagy pedig egy szabvány USB-kábellel működik, a csatlakozója pedig 3.5-ös jack csatlakozó, így bármilyen hardverrel használhatjuk, akár laptopunk, akár asztali gépünk van, nem kell aggódnunk. A dizájnt egy egyszerűen kezelhető honlapon állíthatjuk össze, maga a hangszóró pedig dizájnnal együtt 39.99 dollárba kerül, a cég pedig vállalja, hogy 48 órán belül elkezdik a szállítást. Alant már elkészült skinek láthatók ízelítőként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.