Hirdetés

Csúcsminőségű drónnal készül a Xiaomi



|

Május 25-én mutatkozik be a pletykák szerint csúcskategóriás drón.

Hirdetés

Nem túl meglepő, de a kínai Xiaomi is szeretne egy részt a drónpiacból, ezért hamarosan bemutatja a saját megoldását. A napokban többször megszellőztették a május 25-re várható bemutatót. 

Hirdetés

A kínai poszterek túl sokat nem árultak el a bejelentés idején kívül, de a moderátor, aki közzétette őket a Xiaomi fórumán, azt írta, hogy a meglepetésnek ezzel még nincs vége. Valami király és csodálatos dolgot ígért, ami hamarosan felénk száll. 

A Xiaomi drónjáról voltak már korábban is pletykák. 

Akkor arról beszéltek, hogy a quadrocopter egy viselhető eszközzel lesz irányítható, továbbá, hogy 4K-s videó felvételére is lehetőséget ad majd. 

A szó-beszédek alapján a Xiaomi egy csúcskategóriás drónnal akar előállni, így semmiképp nem egy olcsó eszközre kell számítani. 

Időközben egy újabb szivárgás is előkerült, ezen videón látható a quadrocopter. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.