Hirdetés

Csúcsra hajtja a GXT260-at a Gainward



|

A Gainward elkészítette a saját, csúcsra tuningolt GTX 260-át, egyedi hűtő, egyedi felépítés, kell még több?

Hirdetés

A Gainward megalkotta a jelenleg kapható leggyorsabb GTX 260-at, amit természetesen jelentősen eltér a referencia kialakítástól. A mérnökök komoly munkát fektettek a nyomtatott áramkör áttervezésére, így ráfért a négyfázisú feszültségszabályozás, ezzel komolyabb túlhajtás mellett sem lesznek stabilitási gondok. A központi szerepet természetesen az nVidia palettájáról megismert, 55 nm-es G200-103-as magja kapta, mellé a Golden Sample Goes Like Hell szériának dukáló 0.8 ns-os memóriák kerültek.

Az órajelek ebben a szegmensben nagyon fontos szerepet kapnak, a mérnökök ceruzája pedig vastagon fogott, a GPU 650 MHz-re, a DDR3-as memóriák 1200 MHz-re vannak állítva gyárilag. Ehhez természetesen komoly hűtés is kell, a csúcs tuning családnál megszokott két ventilátor és a hatalmas hőátadó felületű dupla szlotos borda könnyedén venni tudja az akadályokat még a melegebb nyári napokon is.

2009-02-25_174220.jpg

A csomag tartalmazza még az ExpertTool-t is, ami a gyártó saját monitorozó és tuning szoftvere. Innen könnyedén lehet szabályozni a ventilátorok sebességét és állítani az órajeleket, ha pedig valami probléma adódik egyből figyelmeztetést küld.

A Gainward kártyákat hazánkban a Mercury Impex forgalmazza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.