Hirdetés

Duplán is írható olcsó Blu-ray lemez



|

4-szeresen írható a 25 GB-os adatréteg, nyomtatóval pedig a „címkeréteg”.

Hirdetés

Az új, egyrétegű, 25 GB-os médiához, a 4-szeres írási sebesség eléréséhez a Verbatim gyártója, az MKM továbbfejlesztette az első generációs BD-R-ekhez kifejlesztett szabadalmát, a Metal Ablative Recording Layer (MABL) technológiát. „Úgy alakítottuk ki a lemezt, hogy az elég széles energiahatárt biztosítson a biztonságos rögzítés érdekében. Továbbá növeltük az MABL érzékenységét a nagyobb sebességű rögzítés elérése érdekében, így a lemez kiváló másolási kompatibilitást és hosszú távú tárolást tesz lehetővé" - nyilatkozta a cég képviselője.

 

verbatimbd-r4x_.jpg

 

 

A lemez nyomtatható felülete könnyen személyessé tehető feliratokkal és tetszés szerinti motívumokkal. A nyomtatási felület a lemez közepétől számítva 40 és 118 mm között van, ami csak egy kevéssel (4-5 mm) hagy több területet parlagon, mint azt a nyomtatható DVD-knél megszokhattuk.

 

 

verbatimbd-r4xbox_.jpg

 

 

A Verbatim BD-R 4x lemez egyedi szabadalmú, keményborítású felülete védelmet biztosít a karcolások, ujjlenyomatok és szennyeződések ellen, amelyek a mindennapi használat során jelentkezhetnek. Ez a védőfelület elengedhetetlen a BD lemez esetében, ugyanis a BD adatréteg közel (mintegy 0,1 milliméterre) helyezkedik el a lemez felszínéhez, és nem védi olyan vastag műanyag, mint a DVD adatréteget.


Az eddigi 4-5000 forintok mellett bíztatóan hat az új, négyszeresen írható egyrétegű BD-R szerényebb, 3149 forintos ára.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.