Hirdetés

Elegáns külső Blu-ray-olvasó az ASUS-tól



|

Az ASUS új külső Blu-ray-olvasója elegáns külsőt kapott, és az oldalán egy nagy X villog.

Hirdetés

 

Hogyan lehet egy külső, USB-n keresztül működő Blu-ray-olvasót érdekessé és jobbá tenni a többinél? Lehetne belőle írót csinálni, vagy olcsón adni. Vagy úgy, ahogyan az ASUS csinálta: egy óriási, villogó X-et tesz az oldalára.

 

Az SBC-04B1S-U jelzésű, USB 2.0-án keresztül működő meghajtó elegáns, álló kialakítást kapott, sajnos azonban normál tálcája van, és az ASUS szerint a technológia érzését jelképező külső is valójában egy nagy ujjlenyomat-mágnes.

 

Kapunk hozzá azonban egy alkalmazást, amivel az oldalán világító nagy X fényerejét állíthatjuk, és azt, hogy íráskor és olvasáskor miként változzon. A meghajtó egyébként a BD-lemezek 4,8x-es olvasására képes, míg DVD-t 8x-osan, CD-t 24x-esen tud írni. A Windows operációs rendszerekkel kompatibilis, OS X-hez sajnos nem használható. Várható áráról egyelőre nincs információ. 

 

asus_sbc-04d1s-u_usb_blu-ray_drive-360x480-1.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.