Hirdetés

Érintőképernyős minden-egyben-PC-k az MSI-tól



|

Három új Wind Top modell is érkezik, részletes információkra azonban csak a CeBIT kiállításon derülhet fény.

Hirdetés

 

Az MSI három új minden-egyben-PC-jéről rántotta le a leplet, legalábbis részben. Az új Wind Top modellek 19, 20 és 22 hüvelykes méretekben készülnek, és mindhárom érintőképernyős.

 

A részletekreől egyelőre nem sokat tudni. A 20 hüvelykes AE2010 mindenesetre az AMD 780G lapkészletére és egy 1,5 GHz-es Athlon processzorra épül, 2 GB DDR2-es RAM társaságában. Az 1600 x 1900-as kijelző alá DVD-író is került.

 

A 19 hüvelykes modellről csupán annyit tudni, hogy a képernyő káváján Intel és Windows XP logók díszelegnek.

 

Az új Wind Top modellekről bővebb információ várhatóan csak a március 3-án induló, hannoveri, CeBIT kiállításon kerül napvilágra. Később minden bizonnyal az is kiderül, hogy amolyan konyha-PC lesz az új Wind Topokból, vagy valódi all-in-one készülék. 

 

msi-windbox.jpg
Képforrás: Engadget
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.