Hirdetés

Erősek az SSD-k, az iBUYPOWER tetőről dobálja notebookjait



|

Az iBUYPOWER egy háztetőről dobta le notebookját, hogy meggyőzze vásárlóit az SSD-meghajtók összerakottságáról.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy az SSD-k masszívabbak a hagyományos merevlemezeknél. Az iBUYPOWER azonban meghökkentő módszert választott a meghajtó népszerűsítésére: ledobta notebookját egy tetőről, bizonyítandó, hogy a benne lévő Intel SSD túléli.

 

Az SSD-k mellett a gyorsabb bootidők, a hosszabb akkumulátor-élettartam szól, azonban robosztusabbak is egy HDD-nél. Az iBUYPOWER, hogy erről meggyőzze vásárlóit, fogott egy notebookot, amihez SSD-meghajtót is kínál, majd testmagasságból a földre hajította. A HDD-k ilyen esetben hajlamosak meghibásodásra, és a tárolt adat hozzáférhetetlen.

 

Mivel ezt a becsapódást még a notebook is túlélte, ezt követően egy háztetőről is a földhöz vágták. A gép darabokra tört, azonban a benne lévő SSD gond nélkül indult egy asztali dokkolóban. Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.