Hirdetés

Freecom



|

Egyhüvelykes mini merevlemez: maximális adatbiztonság minimális helyigénnyel

Hirdetés

Freeco ToughDrive XXS
A 6 gigabájt tárkapacitású Freecom ToughDrive XXS alig nagyobb egy gyufásdoboznál, pehelykönnyű (55 gramm), mégis játszi könnyedséggel ellenáll akár a kétméteres zuhanásnak is. Összevetve azonos tárkapacitású USB kulcsok és pendrive eszközök árával, ez a kézreálló mini merevlemez költséghatékony alternatívát jelent.

Különféle IT kiadványokban már komoly értékeléseket kapott 2,5 hüvelykes ToughDrive Pro fivéréhez hasonlóan, a mini változatnál szintén kettős védelmi mechanizmus garantálja a biztonságot: a beépített merevlemezt szilikonból készült ütéselnyelő belső közeg veszi körül. A hőkezelt műanyagból készült különösen erős tokozás is energiaelnyelő szilikon borítást kapott. Egy esetleges leesés behatását így könnyen közömbösíti.

A készülék külső áramellátásáról teljes egészében az adatátvitelt is biztosító USB port gondoskodik. USB kábele fix beépítésű, kihajtható megoldása egyszerű használatot tesz lehetővé, visszahajtva pedig a kábel védelmét szolgálja.

A ToughDrive XXS mellé jár a Freecom Personal Media Suite személyreszabott médiakezelő szoftveralkalmazása is. A dobozban a Freecom mini merevlemez egysége mellett a gyári telepítő CD és egy USB toldókábel található. A termék 2006. március végétől érkezik az üzletekbe, teljes 2 éves garanciával és korlátlan műszaki segítségnyújtással támogatva. 2006 nyarán várhatóan megjelenik 8 gigabájtos adattárolási kapacitású változatban is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.