Hirdetés

Go Ninja - mondja a Razer reklámja a BlackWidow billentyűzetre



|

Akik igazán komolyan veszik a játékot, azok a billentyűzeten sem spórolnak. A Razer őket veszi célba.

Hirdetés

A legforróbb multis csatározásokban számtalanszor van olyan eset, amikor a billentyűzet miatt nem tudunk időben reagálni, és ennek okán olyan fejlövést kapunk, hogy azonnal nyomunk is egy Alt+F4-et. A Razer megoldja a problémánkat, és nindzsa reflexeket, valamint sebességet ígér a BlackWidow Stealth Edition segítségével. Mindannyian tudjuk, hogy ez csak marketingfogás, de ettől függetlenül a gyártó ezen terméke is megérdemli a figyelmet. A Standard és Ultimate változatban érkező periféria riasztóan csendes működéssel kecsegteti a harcmező önjelölt nindzsáit.

 

 

Robert "RazerGuy" Krakoff szerint az első Razer Balckwidow egy barbár erejével száguldott át a vetélytársakon, míg a Stealth Edition egy nindzsa észrevétlenségével üti ki a többieket. Az új eszköz a megszokott gyorstüzelő gombokkal, és megfelelő visszajelzéssel működik, de mindezt halkabban teszi, mint elődje. Az Ultimate verzióból nem maradhatott ki az anti-ghosting, melynek segítségével egyszerre akár hat billentyűt is lenyomhatunk, és mindegyik funkcionálni fog, így rengeteg parancsot, vagy akciót hajthatunk végre igen rövid idő alatt. Természetesen makrókat is beállíthatunk, sőt, ezek tárolására on-the-fly módban is lehetőség van, ami például stratégiai játékoknál jöhet nagyon jól.

 

 

Szintén figyelemreméltó tulajdonság a 45 grammos nyomóerővel történő működtetés, az 1 ms válaszidő, valamint a gaming mode, melyben deaktiválhatjuk a windows billentyűt, a médiavezérlő gombokkal együtt. A futurisztikus, ötféle erősségben állítható megvilágítás pedig hab a tortán, bár erről és az anti-ghosting-ról le kell mondanunk a Standard verzió vásárlása esetén. Az Ultimate 139.99 dollárba, a Standard pedig 79.99 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.