Hirdetés

Gyors, 8 GB-os memória notebookokhoz a Corsairtől



|

A kétcsatornás csomag moduljai 1866 MHz-en működnek.

Hirdetés

A DDR3-as asztali memóriák órajele úgy tűnik, elérte a maximumot - a Corsair ezért úgy döntött, ideje a notebookokra is nagy figyelmet fordítani. Így született az a 8 GB-os kit, amely kétcsatornás, noteszgépekhez készült, és 1866 MHz-en üzemel, a Vengeance sorozat tagjaként.

 

A gyártó elmondása szerint a memóriák kifejezetten az Intel másodikgenerációs Core i5 és i7 processzoraihoz készültek. Természetesen azonban ha a gépünk fogad DDR3-as SODIMM-eket, akkor ugyanúgy használhatóak.

 

A memóriák időzítése 10-10-10-27 (CL1-) értékeken alakulnak, de 1600 MHz-es órajel mellett CL9 is választható. A moduloknak a működéshez 1,5 voltra van szükségük. A DDR3-1866-os verzió 8 gigabájtos kitjének ajánlott végfelhasználói ára 111 euró, míg az 1600 MHz-es csomagnak 55,5 euró. Ha csak egy 4 gigabájtos modult szeretnénk, azért 30 eurót kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.