Hirdetés

Gyorshajtás Samsung módra



|

18-szorosan, tehát az elméleti maximális tempó felett ír DVD-t a Samsung SH-S182

Hirdetés

A 18-szoros tempóra képes belső készülék nagy sebességgel kezeli a DVD-RAM lemezeket is.

Az elméleti 16-szoros sebességmaximum felett, 18-szoros tempóban írja a legújabb Samsung modell az egyrétegű DVD+R vagy DVD-R médiát. Nyolcszoros sebességre képes mindkét kétrétegű lemeztípuson (DVD+R9 és DVD-R DL). Megtartotta az előző modellek által hozott 6-szoros (DVD-RW) és 8-szoros (DVD+RW) újraírási tempót, míg a DVD-RAM esetében akár 12-szeres sebességre is képes.
A 18-as szorzó körülbelül egy perces sebességelőnyt jelent az eddigi, 16-szoros modellekhez képest. DVD-RAM esetében -- ami jellegéből adódóan nagyobb névleges sebesség mellett is érezhetően lassúbb -- sokkal többet profitálhatunk a megnövekedett tempóból.
Az új modellben számos optimalizációs tachnológiát vetettek be, továbbfejlesztették a lézer-energia kalibrációt és a rázkódást kiküszöbölő felfüggesztési rendszert is, így vált elérhetővé a várhatót meghaladó sebesség.

Az OEM változathoz is mellékel szoftvercsomagot a gyártó, mely a Nero 6 Express köré épül. Megtalálhatók benne a Vision Express, BackItUp, ShowTime és Recode modulok is, így nemcsak adat- és hanglemezeket, de fotó- és videoalbumokat is könnyen készíthetünk. Az OEM változat ajánlott kiskereskedelmi ára 10400 Ft.

Képünkön a néhány héten belül megjelenő dobozos változat, mely csak csomagolásában tér el az OEM verziótól, szoftver mellékletekben megegyezik azzal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.