Hirdetés

Helyszíni garancia Canon lézernyomtatókhoz



|

Helyszíni szervizszolgáltatás jár egyes Canon lézerkészülékek vásárlása esetén

Hirdetés

2009. május elsejétől a Canon bővítette szervizszolgáltatásának körét és az Európai Gazdasági Térség területén, bizonyos lézerkészülékek vásárlása esetén helyszíni szervizszolgáltatást biztosít a meghibásodott lézerkészülékekre. A szolgáltatás díjmentes, a vásárlást követő 1 évben érvényes.

canon_lbp5050n_1.jpg
 

A helyszíni garancia a hagyományos egy éves, a Canon által minden esetben biztosított garanciájának a kiterjesztése. Ahhoz, hogy a garanciaidőn belüli díjmentes, helyszíni szervizszolgáltatást a felhasználók igénybe vehessék, a vásárlást igazoló eredeti számla megléte, melyen szerepel a készülék vásárlásának dátuma, valamint az egyes lézerkészülékek dobozában található garanciakártya szükséges. A Canon fenntartja a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a meghibásodott készüléken nem végez el javítást, hanem azt egy, az eredeti készülékkel megegyező, vagy annál jobb készülékre cseréli.

 

Sajnos a gyártó közleménye kissé szűkszavú, így nem tudhatjuk meg, hogy pontosan mely készülékek tartoznak a kedvezményezettek körébe. Mindenképpen jelentős előny a garancia kiterjesztése helyszínire, hiszen nem a vásárlónak kell megoldania a sok esetben súlyos nyomtató szállítását. A Canon kérésünkre elküldte az érintett készülékek listáját:

 

Lézer SFP

– LBP3460 LBP5360 LBP5300

– LBP3370 LBP3360 LBP5100

Lézer MFP

– MF6580PL MF6560PL MF6550 MF6540PL MF6530 MF9170 MF9130 MF8450 MF8180C

– MF4690PL MF4660PL

Lézer FAX

– Fax-L3000IP Fax-L3000

 

A helyszíni garancia tehát összegezve azokra a termékekre vonatkozik, melyek tömege meghaladja a 20 kilogrammot - ahogy erre tudomásunk szerint fogyasztóvédelmi előírások is kötelezik a forgalmazókat...

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.